20 Års Tawny Port - Kopke

kr395.00
Write a Review
Adding to cart… The item has been added

Prisen er pr. flaske


Portvin - 75cl. Pakket i gaveæsker á 1 flaske


VINBESKRIVELSE:

Kopkes legendariske tawnyer er fadlagrede portvine, hvis aromatiske profil bliver til gennem årelang oxidativ lagring på gamle egefade.


Kopke 20 Years Old er fremstillet af tawnyer fra en række forskellige årgange med en aldersprofil typisk for en 20 år gammel tawny.
Eftersom netop lagringen giver disse vine deres særlige karakter, er der ingen nemme smutveje til kvalitet. Den erfarne kældermester fastholder år efter år stilen: hvert hus har sin, og Kopke er berømmet for elegante, komplekse og æteriske stil udvisende en meget høj gennemsnitsalder.


Kopkes 20 Years Old Tawny Port er mahognifarvet med tydeligt alderspræg med en aroma af moden frugt med puddersukker, noter af figen og valnødder og afbalancerende syre i såvel næse som mund. Smagen er harmonisk og kraftig med fasthed og med moden frugt og lang, kompleks og let sødmefuld afsked, der afsluttes af den fri syre med stor længde.

I forhold til en 20 år gammel colheita vil Kopke 20 Years Tawny altid være noget mere kompleks vin men typisk med lidt mindre fylde og power end en colheita.


ÅRLIG PRODUKTION:


DRUESORTER:


ALKOHOLPROCENT:


RATINGS:

92 points PARKER

94 points Wine Spectator

93 points Decanter