Skip to main content

Fine Tawny Port - Kopke

kr99.00
Write a Review
Adding to cart… The item has been added

Prisen er pr. flaske


Portvin - 75cl. Leveres i kartoner á 6 flasker


VINBESKRIVELSE:

Kopkes tawnies er legendariske, især de blendede tawnies med aldersangivelse og ikke mindst Kopkes colheitas hører til superligaen.


Kopke Fine Tawny er basis-portvinen, fremstillet af udvalgte blandinger fra flere forskellige lots i Douro Superior og Cima Corgo og efter vinifikation lagret i 4-7 år på vats af varierende størrelse, hvor modningen præger vinen og tilfører den sin særegne og aromatiske karakter.


Kopkes tawny er tæt mahognifarvet med røde reflekser. Duft og smag har nuancer af ristede nødder, syltet appelsin, svesker og rosiner med en anelse julekrydderier. Smagen har velafstemt sødme, der balancerer syre og alkohol, så helheden fremstår som særdeles harmonisk og uden overdreven sødme. Eftersmagen har god længde og  er uden snerpende garvesyre.

Nydes til nøddeinspirerede desserter, hårde oste, glasset i utide eller som afslutningen på et godt måltid.


Husk at benytte et godt hvidvinsglas, eller rødvinsglas, til portvin. De traditionelle portvinsglas i snapseglas-størrelse duer ikke, men er anakronismer, der skal pensioneres. Der skal være plads til vinen og til at slynge den i glasset, så dens aromaer kan udfolde sig.


ÅRLIG PRODUKTION:


DRUESORTER:


ALKOHOLPROCENT:


RATINGS: