2017 Beaune 1'er Cru "Cras" - Joseph Drouhin

kr1,100.00
Write a Review
Adding to cart… The item has been added

Prisen er pr. flaske


Rødvin - 75cl. Leveres i kartoner á 12 flasker


VINBESKRIVELSE:

Maison Joseph Drouhin har, siden huset blev grundlagt i 1880, været en af forkæmperne for de autentiske Bourgogne-vine. Som Robert Drouhin selv siger: "Der skal være en naturlig sammenhæng mellem jordens terroir og det, som vinen udtrykker". Denne filosofi er medvirkende til, at man hos Maison Joseph Drouhin er meget bevidst om at tage vare på det miljø, der omgiver vinstokkene. Man undgår derfor helst at sprøjte mere end højst nødvendigt, men foretrækker at luge mellem stokkene. Der anvendes i høj grad organisk gødning til at nære og biologiske midler til at forsvare vinstokkene med. Der bliver tænkt på fremtiden, for, som familiens overhoved siger, der skal jo også være noget til næste generation. Faktisk er man allerede på nuværende tidspunkt så langt i processen, at husets Chablis-vine udelukkende dyrkes på økologisk vis, så det nu kun er i Bourgogne, man stadig må hjælpes lidt på vej af nutidens hjælpemidler.


Druerne er blevet håndplukket i små, åbne kasser. Maceration i 2-3 uger på vildgær og gæring under temperaturkontrollerede forhold. Gennem hele lagringsprocessen er vinen blevet evalueret gennem smagninger, tønde for tønde. Vinen skal være et sandt udtryk for sin terroir.


Smuk, rød farve og en duft af solbær, brombær og vanilje. Kompleks og balanceret med noter af trøfler, krydderier og læder på tungen, som samtidig rundes af med et strejf af egetræ.


ÅRLIG PRODUKTION:


DRUESORTER:

Pinot Noir


ALKOHOLPROCENT:


RATINGS: