Spring til hovedindhold

2022 San Giovanni della Sala - Antinori

kr225.00
Skriv en anmeldelse
Føjer til indkøbskurv... Varen er blevet tilføjet

Prisen er pr. flaske


Hvidvin - 75cl. Leveres i kartoner á 6 flasker


VINBESKRIVELSE:

Italienske Marchesi Antinori er 26 generationers vinhistorie i absolut verdensklasse. 630 år er næsten svært at forstå, når det handler om én og samme familie af vinproducenter. Men Antinori kan spore sin historie helt tilbage til 1385, da Giovanni di Piero Antinori blev optaget i ’Arte Fiorentina dei Vinattieri’, vinmagernes orden i Firenze. I dag er Marchesi Antinori medlem af Primum Familiae Vini - en sammenslutning af 12 af de mest prestigiøse, familieejede vinhuse i hele verden. Det bliver ikke meget større end det her.


Særdeles elegant hvidvin på druesorterne Greco Bianco, Pinot Blanc, Trebbiano og Viognier. Druerne vokser under optimale forhold i Umbrien, hvor vinstokkene graver deres rødder dybt ned i jord af sand, kalksten og mergel. San Giovanni della Sala Orvieto Classico Superiore er en gammeldags vin i ordets bedste betydning med en ekstraordinær charme.


Meget elegant smag og aroma med præg af blomster, moden fersken, kvæder og ananas. Fyldig og afbalanceret på tungen med en friskhed, der understøtter de modne, frugtige noter.


ÅRLIG PRODUKTION:


DRUESORTER:

Grechetto

Procanico

Pinot Blanc

Viognier


ALKOHOLPROCENT:


RATINGS:

93 point - WineWherEver, der skriver:

"MEGET VELLAVET OG BEHAGELIG"

"Både fyldig og frisk. Æble, grøn rabarber, og gule mirabella. Den har en cremet tekstur, moden frugt og en syre, der er godt tilpasset uden at være overdøvede. Meget vellavet og behagelig."