Spring til hovedindhold

2021 Bourgogne Chardonnay - Antoine Lepetit de la Bigne

kr590.00
Skriv en anmeldelse
Føjer til indkøbskurv... Varen er blevet tilføjet

Prisen er pr. flaske


Hvidvin - 75cl. Pakket i kartoner á 6 flasker


VINBESKRIVELSE:

Bourgogne Chardonnay fra Antoine Lepetit de la Bigne er en fortryllende hvidvin, der fremviser både elegance og kompleksitet.

I glasset præsenterer denne Bourgogne Chardonnay sig med en lys gylden farve og en subtil glans, der indikerer sin friske karakter. Duften er forførende og frugtagtig med noter af modne æbler, saftige pærer og delikate citrusnuancer. Derudover kan man opdage diskrete aromaer af smør, vanilje og en let ristet eg, der tilføjer dybde og kompleksitet til vinen.


Ved første tår afslører Bourgogne Chardonnay sin velafbalancerede karakter og struktur. Vinen har en silkeblød tekstur og en behagelig fylde, der smyger sig elegant om ganen. Smagen er præget af lækre frugtnuancer, hvor noter af moden ananas og fersken blander sig med sprøde grønne æbler og citronskal. Den subtile brug af egetræ i vinfremstillingen bidrager med noter af vanilje og en diskret røget karakter.


Bourgogne Chardonnay fra Antoine Lepetit de la Bigne har en forfriskende syre, der giver vinen livlighed og bidrager til dens læskende karakter. Eftersmagen er lang og behagelig, hvor frugtnuancerne fortsætter med at udfolde sig og efterlader et strejf af mineralske toner.


Denne Bourgogne Chardonnay er en ideel ledsager til et bredt udvalg af retter. Den harmonerer smukt med skaldyr som rejer og hummer, grillede fiskeretter samt lyst fjerkræ som kylling og kalkun. Vinen kan også nydes alene som et glas meditativ nydelse, hvor dens kompleksitet og subtile nuancer kan udforskes.


Bourgogne Chardonnay fra Antoine Lepetit de la Bigne er en bemærkelsesværdig vin, der formår at fange essensen af Bourgogne-regionen. Den kombinerer elegance, frugtrigdom og en fin balance, der vil tilfredsstille selv den mest kræsne vinelsker.


ÅRLIG PRODUKTION:


DRUESORTER:

Chardonnay


ALKOHOLPROCENT:


RATINGS: