Skip to main content

2019 Cabernet Sauvignon Smith & Hook - Central Coast California

kr275.00
Write a Review
Adding to cart… The item has been added

Prisen er pr. flaske


Rødvin - 75cl. Pakket i kartoner á 12 flasker


VINBESKRIVELSE:

Dette er en seriøs udfordrer til Napa Valley cabernet. Smith & Hook Cabernet Sauvignon strutter af sund frugt uden at være for poleret eller strømlinet; bare rigtig dejlig vin, hverken mere eller mindre.


Smith & Hook laves af druer fra forskellige marker i San Antonio Valley, Paso Robles og Arroyo Seco, der med deres forskellige terroirs giver et smukt blend, der forener kraft og elegance. Vinmager, Paul Clifton, der selv er født i området, har nu gennem
mere end 12 år stået for vinifikationen. Han foretrækker brugen af franske egefade, der giver de rette tanniner og modning af vinen uden at tilføje den overdreven fadsmag. Der er anvendt 2/3 nye egefade til denne cuvée, hvori vinen tilbringer godt et år af dens opvækst.


Duft og smag udviser en dejlig moden frugt af skovbær, sorte kirsebær, kanel og lidt kryddernellike. Vinen er tør og fyldig og har fanget en passende mængde destillat af Californiens solskin. Som ung udviser vinen massiv frugt og fintslebne tanniner i korn 400 på sandpapirsskalaen. Eftersmagen er både vedvarende og snorlige og vil være en værdig ledsager til alle former for kød med stegeflade.


ÅRLIG PRODUKTION:


DRUESORTER:

Cabernet Sauvignon


ALKOHOLPROCENT:


RATINGS: