Spring til hovedindhold

2018 Chateau de Valois - Pomerol

kr420.00
Skriv en anmeldelse
Føjer til indkøbskurv... Varen er blevet tilføjet

Prisen er pr. flaske


Rødvin - 75cl. Pakket i kartoner á 6 flasker


VINBESKRIVELSE:

Chateau de Valois Pomerol er en rødvin fra Pomerol i Frankrig. Vinen er lavet af en blanding af Merlot og Cabernet Franc-druer, og den har en dyb rubinrød farve i glasset.


Når du dufter til vinen, vil du bemærke en intens og kompleks aroma af mørke bær, såsom solbær og brombær, samt noter af krydderier, tobak og lakrids. Der er også subtile toner af vanilje og egetræ, som kommer fra vinfadene, hvor vinen er blevet lagret.

I smagen, vil du opleve en fyldig og rig smag, med en god balance mellem frugt og tanniner. Smagen af mørke bær fortsætter her, men du vil også bemærke noter af chokolade og en let røget smag, som tilføjer kompleksitet til vinen. Tanninerne er velintegrerede og bløde, og afslutningen er lang og vedholdende, med en behagelig smag af mørk frugt og krydderier.


Alt i alt er Chateau de Valois Pomerol en elegant og velafbalanceret rødvin, som passer godt til kraftige kødretter, såsom oksekød, lam og vildt. Det er en vin, der er perfekt til at nyde ved en hyggelig middag med venner og familie eller til at gemme i nogle år for at opnå en endnu større kompleksitet.


ÅRLIG PRODUKTION:


DRUESORTER:

Merlot

Cabernet Franc


ALKOHOLPROCENT:


RATINGS: