Skip to main content

2018 Château de Ribebon - Bordeaux Supérieur

kr95.00
Write a Review
Bulk Pricing:
Buy in bulk and save
Pris pr. fl. v/6fl.:
75,00
Pris pr. fl. v/12fl.:
59,95
Adding to cart… The item has been added

Prisen er pr. flaske


Rødvin - 75cl. Pakket i kartoner á 6 flasker


VINBESKRIVELSE:

Chateau de Ribebon Bordeaux Superieur 2018 er en fornem repræsentant for Bordeaux-regionens klassiske charme og kompleksitet. Denne vin er skabt med omhu og lidenskab og udtrykker tydeligt årgangens kvalitet og terroir.

Denne Bordeaux Superieur 2018 har en dyb rubinrød farve med lilla nuancer, der indikerer sin ungdommelige karakter.

Vinen byder på en forførende duftbouquet med noter af modne solbær, solbærblade og hindbær, der smelter sammen med subtile hints af cedertræ og en snert af vanilje fra fadlagringen.

På ganen fremhæver denne vin sin frugtrige karakter, hvor saftige kirsebær og brombær komplementeres af lette krydderier og en snert af søde tanniner. Den har en flot balance mellem frugtighed og struktur, der giver den en elegant og fyldig smagsoplevelse. Eftersmagen er lang og behagelig, med en behersket tør finish.


Chateau de Ribebon Bordeaux Superieur 2018 er en velstruktureret og smagsfuld Bordeaux-vin, der tilbyder en autentisk smagsoplevelse fra denne prestigefyldte region. Den imponerer med sin frugtighed, elegance og potentiale til at forbedres med alderen. En glimrende ledsager til en række madretter og en fornøjelse for vinelskere på jagt efter en klassisk Bordeaux-oplevelse.


ÅRLIG PRODUKTION:


DRUESORTER:

Merlot

Cabernet Sauvignon

Cabernet Franc


ALKOHOLPROCENT:


RATINGS:

91 point James Suckling, der skriver:

"Sweet berry and floral aromas follow through to a medium body with nicely integrated tannins and a deliciously juicy finish. Drink now."


***** 5 stjerner i VINAVISEN.DK, der skriver:

"Etiketten med en stregtegning af slottet og flere forskellige skrifttyper oser af klassisk Bordeaux. Og indholdet er også klassisk - og rigtig godt til de 90 kr. Der er lidt syltede blommer over den komplekse duft, mens smagen er stringent med tilbageholdende frugt og fine krydrede noter (især rosmarin). Eftersmagen slutter med afrundede tanniner. Det er en god idé at give vinen lidt ilt i en karaffel et par timer før servering."