2017 Château Couhins Blanc - Cru Classé Pessac-Leognan

kr325.00
Write a Review
Adding to cart… The item has been added

Prisen er pr. flaske


Hvidvin - 75cl. Pakket i originale trækasser á 12 flasker


VINBESKRIVELSE:

2017 Chateau Couhins Blanc er en forførende hvidvin fra det prestigefyldte Pessac-Léognan-område i Bordeaux. Denne vin er lavet på Sauvignon Blanc druer, der er omhyggeligt dyrket på de velplejede vinmarker på Chateau Couhins.


I glasset præsenterer vinen sig med en strålende, bleggylden farve, der indbyder til en forventning om elegance og finesse. Duften er kompleks og intens med noter af hvide blomster, citrusfrugter, grønne æbler og en subtil mineralsk karakter, der afspejler jordbundens terroir.


Smagen er velafbalanceret og forfriskende, med en behagelig syrlighed, der støtter op om de frugtige smagsnoter. Noter af grapefrugt, lime, hvide ferskner og honning harmonerer smukt og skaber en vin med dybde og kompleksitet. Eftersmagen er vedholdende og efterlader en behagelig mineralitet på ganen.


Chateau Couhins Blanc 2017 er en vin, der kan nydes ung, men den vil også udvikle sig smukt med alderen.

Denne årgang demonstrerer det store potentiale, som Pessac-Léognan-området har for hvidvin, og den vil sandsynligvis blive værdsat af både erfarne vinelskere og dem, der er nye i verdenen af fine hvidvine fra Bordeaux.


ÅRLIG PRODUKTION:


DRUESORTER:

Sauvignon Blanc


ALKOHOLPROCENT:


RATINGS:

92 point PARKER, der skriver:

"Made from 100% Sauvignon Blanc, the Couhins 2017 Blanc starts off a little closed before revealing scents of fresh lime juice, lemonade and orange blossoms plus hints of wet pebbles, jasmine and white pepper. Medium-bodied, the palate delivers mouth-coating citrus and mineral layers plus a racy backbone, finishing long and chalky."