Skip to main content

2016 Banisio Crianza - Ribera del Duero

kr135.00
Write a Review
Bulk Pricing:
Buy in bulk and save
Pris pr. fl. v/6fl.:
99,95
Adding to cart… The item has been added

Prisen er pr. flaske


Rødvin - 75cl. Pakket i kartoner á 6 flasker


VINBESKRIVELSE:

Banisio Crianza er en fortryllende repræsentant for Ribera del Duero-regionen, der udstråler en sublim balance mellem tradition og innovation. Denne Crianza er fremstillet med omhu og dedikation, der afspejler regionens unikke terroir og druens autentiske udtryk.


I glasset udfolder Banisio Crianza sin dybe, rubinrøde farve med violette nuancer, der antyder sin ungdom og vitalitet. Farven lover en rig og saftig oplevelse.


I næsen strømmer en duftende symfoni af modne kirsebær, solbær og svesker ud af glasset. Disse frugtnoter bliver ledsaget af subtile nuancer af vanilje, kakao og ristede krydderier, der stammer fra den velafbalancerede fadlagring.


På ganen oplever man en velstruktureret vin med bløde, modne tanniner, der omfavner smagsløgene. De frugtagtige smagsnoter af kirsebær og mørke bær fortsætter her og kombineres elegant med en subtil røgfuld karakter og diskrete strejf af krydderier. Den integrerede eg fra fadlagringen tilføjer en fløjlsagtig tekstur og en dybere kompleksitet til vinen.


ÅRLIG PRODUKTION:


DRUESORTER:

Tempranillo


ALKOHOLPROCENT:


RATINGS: