Skip to main content

2022 Meursault - Domaine Des Petits Champs Lins

kr650.00
Write a Review
Adding to cart… The item has been added

Prisen er pr. flaske


Hvidvin - 75cl. Pakket i kartoner á 6 flasker


VINBESKRIVELSE:

Meursault fra Domaine Des Petits Champs Lins er en perfekt afspejling af appellationens fantastiske terroir med en udsøgt fylde og kompleksitet. En vin med uovertruffen karakter af højeste kaliber.


Les Petits Champs Lins er resultatet af et ægteskab mellem to store vinmagere og foreningen af to historiske vingårde i Bourgogne: Domaines Diane Levez i Meursault og Jean Luc Fouquerand i La Rochepot. Sammen har de næsten 200 års erfaring med at producere bemærkelsesværdige Bourgogne-vine.


I glasset fremstår vinen strågul med lette noter af hvide blomster, solmoden frugt og fad. Smagen er fyldt med noter af solmoden fersken, abrikos, gul pære og citrusfrugter, med underliggende noter af friskbagt brioche og fad, der sammen skaber en flot struktur, der trækker sig ud i en lang, behagelig eftersmag med en flot, mineralsk finish.


Druerne til denne vin håndplukkes med omhu for at sikre optimal modning og kvalitet. Efter nænsom presning gæres druerne i ståltanke for at bevare deres friskhed og frugtige karakter. Herefter lagres vinen på franske egetræsfade, hvor den udvikler struktur og kompleksitet, før den tappes på flaske.


ÅRLIG PRODUKTION:


DRUESORTER:

Chardonnay


ALKOHOLPROCENT:


RATINGS: