Skip to main content

2022 Macon-Villages - Joseph Drouhin

kr190.00
Write a Review
Bulk Pricing:
Buy in bulk and save
Pris pr. fl. v/6fl.:
169,00
Adding to cart… The item has been added

Prisen er pr. flaske


Hvidvin - 75cl. Pakket i kartoner á 6 flasker


VINBESKRIVELSE:

Chardonnay fra terroir i den sydlige del af Bourgogne, tæt på Pouilly-Fuissé. Områdets store størrelser giver frihed til at vælge vinstokke med forskellige egenskaber. Jordbunden er rig på ler og kridt fra juratiden, hvilket er meget gunstigt for dyrkningen af Chardonnay.


Druerne gennemgår pneumatisk presning og kommer direkte i kar efter bundfældning. Den alkoholiske gæring og lagring udføres i kar i 6 til 10 måneder. Under hele lagringsprocessen træffes beslutninger kun efter omhyggelig smagsevaluering og teknisk analyse.


Lys, klar, blomstret og frugtig. Skøn, ligefrem og direkte - nærmest som bider du i en Chardonnay-drue. Sommerlig, let og frisk med en behagelig eftersmag.


ÅRLIG PRODUKTION:


DRUESORTER:

Chardonnay


ALKOHOLPROCENT:


RATINGS:

93 POINT WineWherEver:

"HVID BOURGOGNE MED STORE ARMBEVÆGELSER"
Chardonnay fra Macons solbeskinnede skråninger har skabt en fyldig og varm vin med smag af gule mirabeller, grønne æbler og kaffir limeblade. Den er godt balanceret og opløftet af en kraftfuld syre, der giver tiltrængt liv til vinens store krop. En hvid bourgogne med store armbevægelser.


92 POINT Mad & Monopolet:

"MASSER AF VIN FOR PENGENE"
Klassisk Bourgogne med masser af vin for pengene. Skøn duft af grillet citron, gule æbler, vanilje, hasselnødder og smør. I munden er den cremet, syrlig og har masser af friskhed og en skøn mineralitet. Det hele er i balance og fungerer fremragende - en vin, som du altid bør have stående klar i køleskabet til uventede gæster.