Spring til hovedindhold

2022 Château Galoupet Rosé - Provence Cru Classé

kr495.00
Skriv en anmeldelse
Føjer til indkøbskurv... Varen er blevet tilføjet

Prisen er pf. flaske


Rosévin – 75cl. Pakket i kartoner á 6 flasker


VINBESKRIVELSE:

Château Galoupet Rosé er en fortryllende vin fra Provence-regionen i Frankrig. Denne rosévin er kendt for sin elegance, subtile kompleksitet og forførende karakter, der gør den til en af  de mest eftertragtede rosévine fra området.


I glasset præsenterer Château Galoupet Rosé sig med en smuk lyserød farve, der antyder friskhed og livlighed. Duften er forførende med intense aromaer af saftige røde bær som jordbær, hindbær og solmodne kirsebær. Disse frugtagtige noter suppleres af subtile hint af blomster som roser og lavendel, der tilføjer en delikat parfumeret kvalitet til vinen.


På tungen er Château Galoupet Rosé utroligt afbalanceret og forfriskende. Den byder på en sprød syrlighed og en behagelig mineralitet, der giver vinen en fantastisk struktur. Smagen er domineret af de røde bær, der var tydelige i duften, og de suppleres af lette noter af citrusfrugter og krydderier. Denne vin har en bemærkelsesværdig finesse og en vedvarende finish, der efterlader en behagelig frugtagtig eftersmag.


ÅRLIG PRODUKTION:


DRUESORTER:

Tibouren

Grenache

Cinsault


ALKOHOLPROCENT:


RATINGS: