Skip to main content

2020 Pinot Noir “Signature Series” ant moore - Marlborough

kr165.00
Write a Review
Bulk Pricing:
Buy in bulk and save
Pris pr. fl. v/6fl.:
149,00
Adding to cart… The item has been added

Prisen er pr. flaske


Rødvin - 75cl. Pakket i kartoner á 6 flasker


VINBESKRIVELSE:

Ant Moore Pinot Noir Signature Series er en dybt fascinerende rødvin, der fanger essensen af New Zealands karakteristiske terroir og Pinot Noir druens skrøbelige skønhed. Denne vin inviterer dig ind i en verden af subtilitet, kompleksitet og raffinement.


I glasset afslører vinen en rig rubinrød farve med lilla nuancer langs kanten. Duften er fortryllende og nuanceret, med en delikat blanding af røde bær som kirsebær og hindbær, der smelter sammen med lette krydrede undertoner og en snert af skovbundens jordagtighed.


Ved første slurk danser denne Pinot Noir let på tungen med sin elegante og silkebløde tekstur. Smagen er kompleks og harmonisk, hvor de røde bærnoter intensiveres og bliver suppleret af antydninger af sarte blomster og subtile krydderier som kanel og nellike. Der er en fin balance mellem frugtighed, syrlighed og diskret tannin, der bidrager til vinenes struktur.


Det, der gør Ant Moore Pinot Noir Signature Series ekstraordinær, er dens evne til at udtrykke både druens naturlige ynde og det unikke terroir, den stammer fra. Vinens lange og velafbalancerede finish efterlader en behagelig eftersmag af røde frugter og en diskret jordagtig karakter.


Denne Pinot Noir er en ideel ledsager til delikate retter som fjerkræ, svinekød og lette oste. Den kan også nydes alene for at udforske dens lag af smag og aromaer.

Samlet set er Ant Moore Pinot Noir Signature Series en vin, der fremhæver New Zealands evne til at producere fortryllende Pinot Noir med finesse og kompleksitet. Denne vin er som en gådefuld rejse gennem smagens nuancer, der udtrykker vinmagerens dygtighed og områdets unikke karakter på hver eneste tår.


ÅRLIG PRODUKTION:


DRUESORTER:

Pinot Noir


ALKOHOLPROCENT:


RATINGS: