Spring til hovedindhold

2015 Barolo "Cannubi" Riserva - Francesco Rinaldi

kr1,100.00
Skriv en anmeldelse
Føjer til indkøbskurv... Varen er blevet tilføjet

Prisen er pr. flaske


Rødvin - 75cl. Pakket i kartoner á 6 flasker


VINBESKRIVELSE:

Firmaet blev startet i 1870 af den nuværende ejers farfar, Giovanni.

Han forlod sit hjem Diano d’Alba og gik til Barolo for at overtage en vingård han havde arvet fra sin onkel.

Da Giovanni allerede var velbevandret i vin så han straks at her, i mellem disse smukke bjerge, var alle muligheder for at dyrke druer og lave flotte vine.

I løbet af de næste 10 år fik Giovanni og hans søn skabt et fantastisk grundlag for den vingård der i dag bære deres navn og drives af deres familie.

Vingården ligger i landsbyen Barolo, i hjerte af Lache, et af de smukkeste landskaber i verden.

Gennem 140 år har Francesco Rinaldi huset været blandt de velansete producenter af kvalitets Barolo’er.


ÅRLIG PRODUKTION:


DRUESORTER:

Nebbiolo


ALKOHOLPROCENT:


RATINGS:

95+ Antonio Galloni, der skriver:

"The  2015 Barolo Cannubi Riserva is a total stunner. In fact, it is one of  the very best Barolos I have ever tasted from the Rinaldi family. Dark  yet translucent, with remarkable  depth, the Riserva is a total thrill from the very first taste.  Lavender, spice, menthol, licorice and mocha give the Cannubi its  distinctly dark, sepia-toned personality. The 2015 needs time, but it is  compelling, to say the least. Floats like a butterfly,  stings like a bee."


95 point PARKER, der skriver:

"It's been interesting to draw comparisons between the current 2017 Barolo releases and those 2015 Riservas hitting the market now. Both are born in warm vintages, and there are a few interesting parallels to be drawn. Francesco Rinaldi & Figli gives us a window onto both vintages. The 2015 Barolo Riserva Cannubi is a fleshed-out and concentrated expression with black and purple fruits (much like the 2017). Texture plays an important role in the power and momentum of the wine. This Riserva also reveals delicate touches of smoke, ash and licorice that develop with age."