Spring til hovedindhold

2012 La Perle Ayala - Champagne

kr1,250.00
Skriv en anmeldelse
Føjer til indkøbskurv... Varen er blevet tilføjet

Prisen er pr. flaske


Champagne – 75cl. - Pakket i kartoner á 6 flasker


VINBESKRIVELSE:

Champagne Ayala har gennem snart et århundrede været en garant for den klassiske elegante og celebre drik kaldet Champagne.


I 2003 blev Ayala overtaget af Champagne huset Bollinger. Dette har haft og vil få stor betydning for Ayala, da en stor kapital blev tilført og et stor stilet investerings program gennemføres fra den dag huset blev overtaget, og årene frem. Man ønske at nyplante marker, renovere vineriet investere i fade, nedsætte udbyttet pr. hektar, således af vinens kvalitet og koncentrationer løftes. Alt sker med respekt for at bevare Ayala’s filosofi og stilen i vinene.


Beliggende I den lille by, Ay, en by hvis navn er kendt af alle Champagne elskere, verden over.

Ayala’s Champagner, produceres af druer fra egen marker. Marker, der alle er beliggende i kvalitetsniveauet 94 – 95 % på ”Cru skalaen” hvorfra kvaliteten på markerne udregnes.

Når man ramser navnene på på de marker, hvorfra at druerne kommer fra, gives man hurtigt en ide om, at man ikke springer over hvor gæret er lavest.

Pinot Noir: Aÿ, Mareuil sur Aÿ, Louvois, Bouzy, Tours sur Marne, Chigny les Roses, Rilly, Ecueil.

Chardonnay : Cramant, Chouilly, Cuis, Vertus.

Pinot Meunier : Venteuil, Cerseuil, St Martin d'Ablois, Chavot.

Brut Perle d’Ayala, er Champagne Ayala’s absolutte TOP Cuvee. Kun de allerbedste druer, af den celebre sort – Pinot Noir, benyttes til denne Prestige Champagne. Vinen henlægges optil 5 år i kælderen før den frigives til salg.


ÅRLIG PRODUKTION:


DRUESORTER:

Chardonnay

Pinot Noir


ALKOHOLPROCENT:


RATING:

95 point WineEnthusiast, der skriver:

"Made only from Grand Cru vineyards, this prestige cuvée is beautifully balanced and now mature. Memories of the fresh, crisp mineral texture are balanced against the toast edge of maturity. The Champagne is well proportioned and just ready to drink. Roger Voss"