1824 Hand-Casked Premium Rum - Angostura

kr495.00
Write a Review
Adding to cart… The item has been added

Prisen er pr. flaske


Rom - 70cl. Pakket i kartoner á 6 flasker


VINBESKRIVELSE:

Angostura 1824 er frem for alt et udtryk for Angosturas historiske arv. Angostura 1824 blev lavet for at fejre grundlæggelsen af House of Angostura af Johann G.B. Seigert for næsten 200 år siden og legemliggør traditioner og ekspertise, der er udviklet gennem virksomhedens levetid. Angostura 1824 er en udsøgt blanding af 3 forskellige rom, der har lagret mellem 5 og 17 år. Fadene er håndplukket af vores Master Blender fra de særligt udvalgte fade. Rommen modnes i brændte amerikanske ex. bourbon fade for derefter, at blive filtreret og aftappet i meget begrænsede mængder.


Farven er flot mørk, teksturen blød som silke, kroppen fyldig, smagen næsten sensuel med fuldtonede noter af tørrede frugter, bananer og topnoter af karamel og ristet vanilje. En uovertruffen rom til den kræsne kender.


ÅRLIG PRODUKTION:


DRUESORTER:


ALKOHOLPROCENT:


RATINGS:

Angostura 1824 vandt dobbeltguld ved San Francisco World Spirits Competition i 2015. Mellem 2010 og 2018 hentede Angostura 1824 i alt 35 medaljer i prestigefyldte konkurrencer, herunder World Rum Awards, Rum Master Awards, World Spirits Awards, International Wine and Spirit Competition og mange flere.