2018 Vermentino di Monteverro - Toscana

Køb denne
  • 175,00 kr

Hvidvin - 75cl. Leveres i kartoner á 6 flasker


VINBESKRIVELSE:

I 2003 besluttede Georg Weber sig for at finde et godt sted til at etablere sin vingård. Han var rundt i store dele af de allerede etablerede og anerkendte vindyrkningsområder i hele verden, men han forelskede sig i Maremma-området i den sydlige del af Toscana. Med banebrydende hensigter startede Georg beplantningen og byggede den første state-of-the-art vingård tæt på den maleriske landsby Capalbio.


Monteverros vinmarker er beliggende på stejle skråninger og pga deres umiddelbare nærhed til havet er der et mikroklima, som er helt unikt. Den friske vind, de kølige nætter og solbeskinnede dage skaber optimale klimatiske betingelser for dyrkning af vindruer. Georg Weber vidste fra begyndelsen, at for at nå det niveau af kvalitet han ønskede, var han nødt til at sammensætte et verdensklasse team, der ligesom han, ville udføre sit arbejde med yderste perfektion. Først hyrede han Michael Voegle, der var med til at etablere såvel vinmarker, som selve vingården og dens omfattende produktions-/ lagringsfaciliteter. Dernæst hyrede han Matthieu Taunay som Winemaker. En ung og energisk gut, som har arbejdet hos nogle af de mest ansete vingårde.


I duften besidder vinen aromaer af lime, grapefrugt og hyldebærblomster, samt strejf af eksotiske frugter. I munden fornemmes noter af frisk citron med strejf af grapefrugt, fersken, mandel og blodappelsin. En dejlig sprød vin med delikat mineralsk karakter.


ÅRLIG PRODUKTION:


DRUESORTER:

Vermentino


ALKOHOLPROCENT:


RATINGS: