2017 Cote de Beaune Rouge - Joseph Drouhin

Køb denne
  • 470,00 kr

Prisen er pr. flaske


Rødvin - 75cl. Leveres i kartoner á 12 flasker


VINBESKRIVELSE:

Maison Joseph Drouhin har, siden huset blev grundlagt i 1880, været en af forkæmperne for de autentiske Bourgogne-vine. Som Robert Drouhin selv siger: "Der skal være en naturlig sammenhæng mellem jordens terroir og det, som vinen udtrykker". Denne filosofi er medvirkende til, at man hos Maison Joseph Drouhin er meget bevidst om at tage vare på det miljø, der omgiver vinstokkene. Man undgår derfor helst at sprøjte mere end højst nødvendigt, men foretrækker at luge mellem stokkene. Der anvendes i høj grad organisk gødning til at nære og biologiske midler til at forsvare vinstokkene med. Der bliver tænkt på fremtiden, for, som familiens overhoved siger, der skal jo også være noget til næste generation. Faktisk er man allerede på nuværende tidspunkt så langt i processen, at husets Chablis-vine udelukkende dyrkes på økologisk vis, så det nu kun er i Bourgogne, man stadig må hjælpes lidt på vej af nutidens hjælpemidler.


Druerne er blevet høstet ved håndkraft i små, åbne kasser for at bevare druerne bedst muligt. Allerede i vinmarken blev de sorteret inden maceration og vinifikation på samlet 2-3 uger. Her er brugt vildgæring og temperaturer er holdt under fuldstændig kontrol. Fadlaget på franske egetræsfade i 12-15 måneder, hvoraf de 10% er nye fade.


Smuk lilla, skøn og harmonisk Pinot Noir! Lækkert frugtig i aromaen, hvor næsen virkelig fanger hint af ribs og jordbær. Flotte, raffinerede tanniner på tungen, som runder vinens krop på en skøn måde. Det hele rundes elegant af i eftersmagen.


ÅRLIG PRODUKTION:


DRUESORTER:

Pinot Noir


ALKOHOLPROCENT:


RATINGS: