2016 Verruzzo di Monteverro - Toscana

Køb denne
  • 175,00 kr

Rødvin - 75cl. Leveres i kartoner á 6 flasker


VINBESKRIVELSE:

I 2003 besluttede Georg Weber sig for at finde et godt sted til at etablere sin vingård. Han var rundt i store dele af de allerede etablerede og anerkendte vindyrkningsområder i hele verden, men han forelskede sig i Maremma-området i den sydlige del af Toscana. Med banebrydende hensigter startede Georg beplantningen og byggede den første state-of-the-art vingård tæt på den maleriske landsby Capalbio.


Monteverros vinmarker er beliggende på stejle skråninger og pga deres umiddelbare nærhed til havet er der et mikroklima, som er helt unikt. Den friske vind, de kølige nætter og solbeskinnede dage skaber optimale klimatiske betingelser for dyrkning af vindruer. Georg Weber vidste fra begyndelsen, at for at nå det niveau af kvalitet han ønskede, var han nødt til at sammensætte et verdensklasse team, der ligesom han, ville udføre sit arbejde med yderste perfektion. Først hyrede han Michael Voegle, der var med til at etablere såvel vinmarker, som selve vingården og dens omfattende produktions-/ lagringsfaciliteter. Dernæst hyrede han Matthieu Taunay som Winemaker. En ung og energisk gut, som har arbejdet hos nogle af de mest ansete vingårde.


Denne vin er opkaldt efter en lille bakke, som ligger bag ved en af Monteverro’s parceller. Verruzzo er italiensk og betyder ”lille vildsvin”.

Duften er en dejlig eksplotion af frisk frugt, såsom kirsebær og solbær med strejf af frisk mint. I munden fremstå vinen frisk og levende med præg af solbær og ribs.


ÅRLIG PRODUKTION:


DRUESORTER:

Merlot

Cabernet Franc

Cabernet Sauvignon

Sangiovese


ALKOHOLPROCENT:


RATINGS: