2012 Irpinia Aglianico - Colle di San Domenico

Buy this
  • 99,00 kr

Rødvin - 75cl. Leveres i kartoner á 6 flasker


VINBESKRIVELSE:

Duften er let sødmefuld med masser af frugt, skovbund, røde kirsebær, krydderi og en dejlig mørk note. Smagen er intens men også samtidig herlig balanceret og opleves ikke så bastant og kraftfuld som duften.Kraftfuld, men stadig charmerende og med noter af cigarkasse, krydderi, røde kirsebær og sprød frugtsyre med bid og stor længde.


Colle di San Domenico ejendommen er beliggende i provinsen Avellino i regionen Campania. Den har været siden 1998 været ejet og drevet af Andrea Violano og han bistås af sin søn Stefano, som også er vinproducent. Vingårdens navn kommer fra det område den er beliggende i - Chiusano di San Domenico - som bogstavelig talt betyder ”bakkerne i San Domenico”.


Terrænet er kuperet med vinmarker i højder på 400 - 700 meter over havets overflade. Den relativt høje placering giver kølige nattetemperaturer i de ellers solrige sydlige italienske somre. Ændringen i temperaturen fra dag til nat giver vinene en balance, der er en væsentlig del af deres naturlige karakter. Jorden er kalkholdig og af vulkansk oprindelse. Ejendommens vinstokke er 15-20 år gamle, og høsten udføres manuelt. Den samlede årlige produktion andrager ca. 100.000 flasker.


ÅRLIG PRODUKTION:


DRUESORTER:

Aglianoci


ALKOHOLPROCENT:


RATINGS: