Barcelo Imperial - Rom

kr350.00
Write a Review
Adding to cart… The item has been added

Prisen er pr. flaske


Rom - 70cl. Pakket i kasser á 6 flasker


VINBESKRIVELSE:

Den Dominikanske Republik optager 2/3 af Hispaniola. Hovedstaden Santo Domingo er i dag hjemsted for den stolte, gamle romproducent Barceló, der blev stiftet af den unge, mallorcinske ildsjæl, Julian Barceló, i 1929-30. Barceló blev hurtig synonym med den bedste lokale rom og den hurtigst voksende virksomhed på øen.


Selve produktionen foregår i provinsen San Pedro de Macorís, der med en gennemsnitstemperatur på 30 og en luftfugtighed på 90% har de perfekte betingelser for at modne rom. Det foregår naturligvis efter alle kunstens regler på de fineste amerikanske egetræsfade. 1 års lagring her svarer til 4 år under køligere forhold!


Barceló er en højkvalitetsrom med alle de klassiske dyder og er som sådan blevet tildelt et utal af guldmedaljer og andre hædersbevisninger ved internationale spiritussymposier. Barceló, er blandt Den Dominikanske Republiks største og mest prestigiøse virksomheder og eksporterer størstedelen af sin produktion til 50 lande verden over.


Et ædelt produkt skabt af ved hjælp af oceaner af tid og de bedste caribiske sukkerrør. Den bløde, ganske fyldige, smukt kobberfarvede rom er fyldt af liv med smagsnoter af sød toffee, tørrede æbler og pærer samt brune krydderier. Eftersmagen er lang, frugtet og med smøragtig toffee og et strejf af peber og tobaksblade. I næsen kombineres en kraftig sød toffee med blomster og tørrede æbler.


ÅRLIG PRODUKTION:


DRUESORTER:


ALKOHOLPROCENT:


RATINGS: