2019 Rosso di Montalcino - Pinino

kr195.00
Write a Review
Adding to cart… The item has been added

Prisen er pr. flaske


Rødvin - 75cl. Pakket i kartoner á 6 flasker


VINBESKRIVELSE:

Ejendommen Pinino kan se tilbage på en lang historie med vinfremstilling. Den oprindelige ejendom blev bygget i Montalcino i 1874 af notaren Tito Costanti. Næsten 100 år senere, i 1950, blev Pinino indskrevet i Brunello Winemakers Register som en af de første vingårde i Montalcino. I december 2003 blev Vingården opkøbt af sine nuværende ejere, venneparrene Andrea og Hannes Gamon og Silvia og Max Hernandez, som på kort tid forvandlede vingården til en kronjuvel, der producerede førsteklasses vine. Hannes og Andrea Gamon kommer fra Vorarlberg i Østrig og har ingen erfaring indenfor vinbranchen, mens Max Hernandez stammer fra en familie af vinproducenter i Toro i Spanien. For at hjælpe med Pinino projektet har de således hyret ønologen og vinmageren Dr. Paolo Vaggagini. Han hjælper med produktionen af vinene fra husets samlede 16 hektar vinmarker.


Pinino ligger i den nordlige del af Montalcino, indlejret som et naturligt amfiteater i Montosolis smukke og berømte bjergskråning. Denne unikke geografiske beliggenhed, som engang tiltrak de velhavende i Montalcino, er blevet kendt som et af de bedste områder i regionen til vinproduktion.


Pinino producerer Brunello di Montalcino DOCG og Rosso di Montalcino DOC af Sangiovese-druer udelukkende hentet fra deres vinmarker beliggende to steder i Montalcino. Dyrkning, vinificering og lagring følger alle de strenge retningslinjer fra ”Consorzio del Brunello”. Desuden produceres Brunello di Montalcino DOCG Riserva-vine kun i exceptionelle årgange.


ÅRLIG PRODUKTION:


DRUESORTER:

Sangiovese Grosso


ALKOHOLPROCENT:


RATINGS: