2017 Pinot Noir Village Malanser - Fromm

kr295.00
Write a Review
Adding to cart… The item has been added

Prisen er pr. flaske


Rødvin - 75cl. Pakket i kartoner á 6 flasker


VINBESKRIVELSE:

Pinot Noir-druerne til denne vin kommer fra marker beliggende omkring Malans, vinstokkene har en alder på mellem 20-40 år, og er en blanding af burgundiske og schweiziske stokke. Mosten spontangærer med drueskallerne i åbne træ kar i 2 uger, herefter lagrer vinen på store 3000L egetræsfade i 9 måneder.


Famillien Fromm har dyrket den ædle Pinot Noir drue i nu 5 generationer. Georg Fromm Senior, grundlæggeren af vingården, anerkendte druens kvaliteter, og allerede i 1912 blev han tildelt en guldmedalje på den schweiziske messe for hans enkeltmarks Pinot Noir Schöpfi.


I 1969 overtog hans barnebarn, Georg Fromm, virksomheden i en alder af 16 år. Efter 25 år besluttede Georg og hans kone, Ruth, at åbne et nyt vineri. I 1992 etablerede de Fromm Winery i New Zealand, og med deres enkeltmarks Pinot Noir-vine opnåede de hurtigt international anerkendelse takket være fantastiske anmeldelser af Jancis Robinson.


Efter godt 20 år i New Zealand vendte Georg hjem til Schweitz og dedikerede sit liv fuldt ud til vingården i Malans. I dag fortsætter Georg, sammen med sin søn og nevø, med at bruge sin unikke erfaring og nye ideer til at producere topklasse Pinot Noir og Chardonnay i Malans, Schweiz.


ÅRLIG PRODUKTION:


DRUESORTER:

Pinot Noir


ALKOHOLPROCENT:


RATINGS: