Spring til hovedindhold

2015 Chateau Petit Mangot - Saint-Emilion Grand Cru

kr250.00
Skriv en anmeldelse
Priser for mængdekøb:
Køb i store mængder og spar
Pris pr. fl. v/6fl.:
199,00
Føjer til indkøbskurv... Varen er blevet tilføjet

Prisen er pr. flaske


Rødvin - 75cl. Pakket i kartoner á 6 flasker


VINBESKRIVELSE:

Château Petit Mangot er en fremragende Saint-Émilion Grand Cru-vin, der repræsenterer det bedste fra denne berømte vinregion i Bordeaux, Frankrig. Vinhuset er kendt for sin høje kvalitet og enestående håndværk i produktionen af deres vine.


Château Petit Mangot Saint-Émilion Grand Cru præsenterer sig med en dyb rubinrød farve, der antyder vinenes koncentration og intensitet. Duften åbner med en bouquet af modne, saftige mørke bær som blommer, solbær og brombær, der blander sig med subtile nuancer af vanilje og krydderier fra fadlagringen.


Vinen har en rig og fyldig smag, der omfavner ganen med en imponerende struktur og velintegrerede tanniner. De modne frugtnoter fortsætter her, hvor du kan smage noter af kirsebær, blåbær og solbær, der blander sig med diskrete toner af kakao og cedertræ. Denne vin har en flot balance mellem frugtighed, syre og tanniner, hvilket giver en behagelig og vedvarende finish.


Château Petit Mangot Saint-Émilion Grand Cru er en vin, der kan nydes i sin ungdom med sin friske frugt og charme, men den har også et potentiale for lagring, hvor den udvikler sig yderligere kompleksitet og dybde over tid.


ÅRLIG PRODUKTION:


DRUESORTER:

Merlot

Cabernet Franc


ALKOHOLPROCENT:


RATINGS: