Spring til hovedindhold

2011 Chateau Bernadotte - Haut-Medoc Cru Bourgeois

kr275.00
Skriv en anmeldelse
Føjer til indkøbskurv... Varen er blevet tilføjet

Prisen er pr. flaske


Rødvin - 75cl. Pakket i originale trækasser á 6 flasker


VINBESKRIVELSE:

Château Bernadotte ejendommen blev opført i 1860 og har efterfølgende fået sit navn efter dets tidligere ejer, Maréchal d’empire Jean-Baptiste Bernadotte, der gjorde tjeneste under Napoleon I (og efterfølgende blev "stamfar" til den svenske kongefamilie).

I 2007 blev ejendommen sammen med Château Pichon Longueville Comtesse de Lalande overtaget af Roederer Champagne hvor der skete et stilskifte og markant kvalitetsløft af ejendommens vine.


Altid et af de rigtig gode køb i Bordeaux....Bernadotte præsterer altid og på tværs af årgangene. Årgang 2011 er dejlig drikkemoden og giver det klassiske Bordeauxudtryk med moden og balanceret frugt. Rolig og krydret mineralsk bouquet af modne røde og sorte bær, efterfulgt af lakrids og violer og i finishen både tobak og chokolade.
Faste men afrundede tanniner komplimenterer den forholdsvis fyldige vin.
Læder og skovbund fornemmes også i eftersmagen.

Château Bernadotte's 1. vin lagres på franske egetræsfade (30% nye) i 12 til 18 måneder afhængig af årgangen. Den årlige produktion ligger på ca. 120.000 flasker. Ejendommen producerer også en 2. vin Château Fournas Bernadotte. og en Rosé, Désirée.



ÅRLIG PRODUKTION:


DRUESORTER:

Cabernet Sauvignon

Merlot

Cabernet Franc

Petit Verdot


ALKOHOLPROCENT:


RATINGS: